Al vostre voltant

Activitats

Pallars Jussà - Lleida
25555-Les Esglésies
Què podem fer?
Ofertes turístiqes

Destinacions turístiques i activitats

Situada al ben mig de la Vall de Manyanet, al nucli de les Esglésies al Pallars Jussà, Casa Teulé s’emmarca en un entorn privilegiat al bell mig de la Vall de Manyanet, situada entre la Vall Fosca i l’Alta Ribagorça, a 15 minuts de la Pobla de Segur.

Espais naturals

Congost de Mont-rebei

En travessar la serra del Montsec, el riu Noguera Ribagorçana hi ha creat un immens tall de parets verticals, el congost de Mont-rebei, que s’obre al sud en un amfiteatre de penya-segats impressionants.

Vall Fosca – Parc Nacional d’Aigüestortes i Estany de Sant Maurici

Situat al bell mig de la serralada dels Pirineus, amb altituds que oscil·len entre els 1.200 i els 3.000 metres, està format per un conjunt espectacular de pics esmolats i crestes vertiginoses, boscos frondosos i prats verds, on l’aigua, amb més de 200 estanys i nombrosos rius, barrancs i zones humides n’és la protagonista.

Serra del Boumort

La Reserva Nacional de Caça de Boumort abasta 13.097 ha situades en un conjunt de serres transversals del Prepirineu català occidental, a cavall entre les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alt Urgell.

Estanys de Basturs

Els Estanys de Basturs són dos estanys situats a la falda nord del Mont de Conques i propers als pobles de Basturs i Sant Romà d’Abella, pertanyents al terme municipal d’Isona i Conca Dellà, al Pallars Jussà.

© Viquipèdia

Pas de Terradets

El pas de Terradets, dels Terradets o del congost de Terradets, està format pel riu Noguera Pallaresa en travessar la serra del Montsec.

© Viquipèdia

La Vall de Manyanet

La Vall de Manyanet està vertebrada pel riu de Manyanet, i s’estén des del Cap de Llevata, a uns 2.075 m d’altitud fins a la Mola d’Amunt, a 1.039.

© Viquipèdia

Patrimoni cultural

Espais museístics

Epicentre Tremp

És el punt neuràlgic de la informació turística de la comarca i l’espai on s’expliquen els valors del seu patrimoni cultural i natural

Botigues museu Salàs

Ambientació de botigues d’època a Salàs de Pallars.

© Àngela Llop

Parc Cretaci

Aquest centre museístic ofereix la possibilitat de descobrir una zona que temps enrere va ser ocupada per la cultura romana, i molt abans, habitada per alguns dels darrers dinosaures que van habitar la terra.

© Parc Cretaci · Museu de la Conca Dellà
Visita la nostra comarca

Casa Teulé campament base!

Els nostres apartaments són el punt de partida per a totes aquestes activitats

973 653 470
Oficina de Turisme del Pallars Jussà (Tremp)
oficinaturisme@pallarsjussa.cat